webdesign

σχεδιασμός ιστοσελίδων

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας σήμερα προϋποθέτει το σύγχρονο design σε συνδυασμό με υψηλή τεχνολογία, χρησιμοποιημένα όμως, έτσι ώστε να μην επιβαρύνουν την λειτουργικότητα και συμβατότητα της. Ο συνδυασμός αυτών και οι κατάλληλες ενέργειες προώθησης της ιστοσελίδας είναι αυτά τα στοιχεία που θα την φέρουν στην κορυφή.

Κάθε ιστοσελίδα είναι ξεχωριστή. Έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Τις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη! Oι έμπειροι σχεδιαστές μας με προτάσεις και λύσεις πρωτογενείς, χωρίς χρήση έτοιμων templates, σε συνδυασμό με το τμήμα κατασκευής ιστοσελίδων είναι σε θέση να σας παρέχουν τη κατασκευή ενός καλοσχεδιασμένου, λειτουργικού και ποιοτικού website χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία.

Η εμπειρία σε συνδυασμό με τις ιδέες και την τεχνογνωσία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων, εγγυώνται websites με υψηλή αισθητική, εύκολη πλοήγηση, φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης.

Έχουμε τη δυνατότητα κατασκευής στον μικρότερο δυνατό χρόνο:

  • Δυναμικές ή στατικές σελίδες
  • eShops | eCommerce
  • Εταιρικά sites
  • Παρουσιάσεις προϊόντων
  • Virtual tours
Το πελατατολόγιο μας είναι καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, περιοδικά, κατάλογοι, blogs, forums, social sites, ειδησεογραφικά sites κα.

Το ίντερνετ αφήνει τα καλύτερα περιθώρια για εσάς και την επιχείρησή σας, αφού σε μικρό χρόνο, έχετε ένα νέο μέσο επικοινωνίας και ανάδειξης της δουλειάς σας και των προϊόντων σας.

SEO

βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης

Στην εποχή μας το μεγαλύτερο ποσοστό επισκέψεων συνολικά στο διαδίκτυο προέρχεται από τις μηχανές αναζήτησης. Συνεπώς η ανάπτυξη στο διαδίκτυο σχετίζεται άμεσα με το κατά πόσο ένα site λαμβάνει επισκέπτες απο τις μηχανές αναζήτησης.

Τί είναι το SEO
Με τις τεχνικές SEO μπορούμε να βελτιώσουμε την θέση μας στα αποτελέσματα αναζητήσεων που σχετίζονται με το site μας. Όλες αυτές οι τεχνικές δέν εγγυούνται αποτελέσματα (google guidelines), ωστόσο αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας και στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων αυξάνουν την επισκεψιμότητα και τα κέρδη της επιχείρησης.

In page SEO
Κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας αξιοποιούμε την τεχνογνωσία που υπάρχει στο συγκεκριμένο πεδίο, κάτι το οποίο είναι βασικό στην προώθηση μίας ιστοσελίδας. Λόγω του οτι θεωρούμε δεδομένο πως ένα site πρέπει να είναι “search engine friendly”, οι βασικές υπηρεσίες search engine optimization δέν χρεώνονται.

Advanced search engine optimization
Στην περίπτωση που η επιχείρησή σας θέλει τα μέγιστα οφέλη από το διαδίκτυο τότε η εκτεταμένη χρήση τεχνικών search engine optimization είναι μονόδρομος. Η εταιρία μας μπορεί να σας συμβουλεύσει στην εύρεση των κατάλληλων φράσεων στόχων (keyword research) και στην εύρεση των κατάλληλων στρατηγικών, αλλά και στην εκπόνηση του συμφωνημένου σχεδίου.

Τα αποτελέσματα μιας SEO καμπάνιας συνήθως είναι υπαρκτά για αρκετό καιρό μετά το πέρας της καμπάνιας, ενώ ανάλογα με την επιτυχία της μπορεί να αποτελέσει μοναδική επιλογή διαφήμισης χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω προώθηση.

mobile development

ανάπτυξη mobile εφαρμογών

Συνδιάζοντας mobile και web τεχνογνωσία. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε λύσεις για όλες τις φορητές ανάγκες σας παρέχοντας στους πελάτες μας ένα μοναδικά εύκολο τρόπο συνεργασίας. Συνδιάζουμε την ανάπτυξη εφαρμογών με τον δημιουργικό σχεδιασμό, τη τέχνη με τη τεχνολογία. Παρουσιάστε μια ολοκληρωμένη φορητή λύση σε πολλαπλές πλατφόρμες με ομοιομορφία και αρτιότητα.

Mobile development
Στη πNet η ανάπτυξη mobile εφαρμογών για iOS, Android, Windows Mobile είναι η δουλειά μας.

Σχεδιασμός mobile στρατηγικής
Το σωστό timing έναρξης λειτουργίας, το όνομα της εφαρμογής, η προώθηση, όλα παίζουν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε.

Σχεδιασμός mobile UI
Είτε η εφαρμογή σας προορίζεται για iPhone είτε για Android, εμείς θα την σχεδιάσουμε να ταιριάζει με το περιβάλλον αλλά και να σας χαρακτηρίζει.

Cross-platform συμβατότητα
Κάποια project χρειάζεται να υλοποιηθούν σε παραπάνω απο μία φορητή πλατφόρμα. Ρωτήστε μας πώς θα το κάνουμε γρήγορα και με την μεγαλύτερη ομοιομορφία.

Usage metrics
Αναλύουμε τη χρήση της εφαρμογής και τη βελτιώνουμε εκεί που χρειάζεται για μέγιστη εμπειρία απο τους χρήστες.